Beden Etiketi

Tekstil sektöründe kullanılan beden etiketi çeşitleri, ürünlerin üzerine yapıştırılarak ürünün beden bilgisini müşteri ile paylaşır. Genellikle yuvarlak olarak tercih edilen beden etiketleri, xl l s m gibi beden ölçülerinin baskısı yapılarak temin edilir. Yapıştırıldığı yüzeye zarar vermemesi için standart ya da nonperm yapıştırıcılı etiketler tercih edilir. Raf ömrünün uzun olması ve sonradan yapılan baskının solmaması için termal etiket tercih edilmemektedir.

Biz sizi arayalım

Talepleriniz için ekimiz sizinle iletişime geçsin, fiyat teklifi verelim.





    Tekstil sektörünün en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan beden etiketi, yapıştırma ya da dikim şeklinde tercih ediliyor ve kıyafetlerin neredeyse tamamında bu etiketleri örmek mümkün. Japon akmaz ile birlikte yapışkanlı etiket olarak iki farklı türde ele almak mümkün ve kullanımları da bu şekilde yapılmaktadır. Direkt temaslı olmak kaydı ile ürün üzerinde de kullanılabiliyor ve bu beden etiketi modelini incelediğimizde yapışkanlı ve kağıt bazlı olduğunu da görebiliyoruz.

    Dikim olarak kullanılanlar japon akmaz olarak biliniyor ve iç kısımda yer almaktadır. Beyaz zemin üzerine siyah şeklinde üretilir ve baskı bu şekilde yapılır. Termal etiket tercih edilmez ve bunun nedeni de uzun ömürlü kullanıma duyulan ihtiyaçtır. Bu ürünler raflarda uzun yıllar kalıyor ve etiketin de aynı şekilde fayda sağlaması gerekiyor. Beden etiketi, dış etkenlere karşı en dayanıklı etiket türlerinden bir tanesidir ve tekstil sektöründe de önemli bir yere sahiptir. Ebatlarda değişiklik yapılabilir ve alıcının talebine uygun şekilde üretimi de mümkündür. Baskılı ya da baskısız olarak temin edebilirsiniz ve vereceğiniz bilgiler doğrultusunda ürün bilgileri de etiket üzerine sorunsuz bir şekilde yerleştirilecektir.